Musikopfinderkvartetten

Deltagere 10-14 år søges!Instrumentværksted og Ensemble.

Med inspiration fra fortidens musikopfindere - komponister, instrumentbyggere og fantaster - opfinder og bygger vi vores egne mekaniske instrumenter og klanglige skulpturer. Vi trækker vi en linje op til i dag og giver vores bud på hvordan fremtidens musik vil tage sig ud. I år sætter vi fokus på strenge: Resonansstrenge, marionetstrenge, kompositionsstrenge, strenge som symbol og strenge som konkrete fysiske klangskabere.

Igennem forløbets faser: Design, byggefase, komposition, indøvelse og opførelse får du en indføring i meget forskelligartede tilgange til den skabende process. Vi kommer til at se nærmere på overtoner, klang og akustik. Vi bygger vores egne instrumenter og mens vi undersøger instrumenterne skaber vi sammen en musisk visuel klangforestilling. Vi arbejder på Rytmisk Center (25.feb - 30.maj 2020) frem mod visning af forestillingen 30.maj på Klang, Danmarks største festival for samtidsmusik.

Musikopfinderkvartetten Klang 2019
Er du opfinder-typen? Kan du lide musik? Vær med!

Kurset starter 25. februar 2020
Herefter hver tirsdag på Rytmisk Center
(Vesterbrogade 107 E. København V)

Tilmelding via Rytmisk Centers Hjemmeside.

LINK HER.

Spørgsmål eller ideer?
Hold dig ikke tilbage fra at kontakte instruktør Lars Kynde direkte på tlf. 52 55 00 30 eller lars@FacultyofSenses.dkMusikopfinderkvartetten Klang 2019
Musikopfinderkvartetten Klang 2019
Musikopfinderkvartetten Klang 2019
Musikopfinderkvartetten Klang 2019